[av_three_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jx4czcaq’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Lohen saatavuudessa haasteita

Tästä johtuen joudumme korvaamaan tämän viikon perjantain (9.6.) Hellan uunilohen haudutetulla turskan seläkkeellä tillivoisulan kera.

Lohen kysyntä on kasvanut maailmanlaajuisesti ja samalla tuotanto vähentynyt. Lisäksi luonto on tuonut kalakasvatukseen omat haasteensa tänä keväänä, kuten myrkylliset levät, jotka ovat tuhonneet kalakantoja. Pitkään jatkunut viileä kevät on myös hidastanut kalojen kasvua useilla viikoilla.

Lisä tietoa Galleriassa käytettävistä kaloista löydät aikaisemmasta uutisestamme, Galleriassa syödään vastuullista kalaa.

Pahoittelemme ruokalistamuutosta sekä toivomme tilanteen paranevan piahkoin!
[/av_textblock]

[/av_three_fifth]

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy kaikki evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. 
Käytämme evästeitä, jotka liittyvät sisällön latautumisnopeuteen. Vierailijan henkilötietoihin liittyvää dataa ei evästeillä kerätä.