[av_three_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1uwf55′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxfw64sd’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
OP ja Galleria viettivät Nollapäästöpäivää perjantaina 20.9.
Hellassa ja Kranssissa nautittiin ilmastolounasta laskemalla nautitun ruuan hiilidioksidipäästöt nostaen esille keskustelua siitä kuinka paljon ruokavalinnoillaan voi vaikuttaa ympäristöön.
Ruoalla on merkittävä osuus ilmastopäästöihin. Meistä jokainen voi vaikuttaa päästöihin omilla valinnoillaan, kuten suosimalla kasvisruokaa, minimoimalla ruokahävikin ja suosimalla sesongin tuotteita.
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]