Kalasoppa on suomalaisten ikisuosikki. Se on tuttu arkiruoka jo kouluajoilta ja kelpaa myös ravintoloiden ruokalistoille. Jopa eksoottisissa kohteissa ravintoloita pitävät suomalaiset valitsevat listalleen lohikeittoa ja ruisleipää, koska se vain maistuu hyvälle palmun alla siinä missä pakkaspäivän jälkeen.
Kalakeitosta on reseptejä yhtä paljon kuin tekijöitäkin. Ravintolakylän listoilla kalakeitto on saanut vaikutteita ympäri maailman, mutta yhtä ei voita mikään. Siispä tänään on tarjolla rehellistä lohikeittoa jonka kaveriksi sopii ihana itte tehty ruisleipä.
Tänään leipomon uunista olutvuokaleipää myynnissä Torilla!
Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy kaikki evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Käytämme evästeitä, jotka liittyvät sisällön latautumisnopeuteen. Vierailijan henkilötietoihin liittyvää dataa ei evästeillä kerätä.