Passionhedelmä eli kärsimyshedelmä on tuttu herkku kevään herkkypöydissä kuten esimerkiksi pääsiäisleivonnassa. Sen ryppyisen ja vaatimattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kirpeä makuelämys. Passionhedelmä sopii oivallisesti lusikoitavaksi aamujogurttiin tai -puuroon sekä raikastamaan hedelmäsalaattia, kastikkeita ja jälkiruokia.
Bataatti on tuttu juures keitoissa, soseissa ja laatikkoruuissa. Sen lempeä maku mahdollistaa monenlaisen maustamisen kardemummasta chiliin ja tähtianiksesta maustepippuriin. Bataatti tuo myös vaihtelua uuniperunalle ja surahtaa pehmeäksi keitettynä smoothien ja leivonnaisten joukkoon.
(Lähde: Satokausikalenteri. Tutustu muihin sesongin kasviksiin ja hedelmiin ja nouki houkuttelevimmat resepti-ideat!)
Bongaa kauden sesonkiherkut Ravintolakylän kahvilavalikoimasta ja salaattipöydästä huhtikuussa!
Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy kaikki evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Käytämme evästeitä, jotka liittyvät sisällön latautumisnopeuteen. Vierailijan henkilötietoihin liittyvää dataa ei evästeillä kerätä.