Varaa paikkasi kesän kuumimpaan FoodLab- tapahtumaan. Kesän parhaat vinkit meille tulee jakamaan keittiömestarit Sami Rekola HKFoods, sekä Mari Jauhiainen ja Tanja Lehmonen Unilever Food Solutions
Ravintola Hellassa 12.6.25 klo15.00-17.00
Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 6.6..25 sähköpostitse osoitteeseen galleriaravintola@op.fi Saat vahvistuksen sähköpostiisi maanantaina 9.6. Tapahtumaan on 40 paikkaa.
FoodLab-tapahtumat jatkuvat jälleen elokuussa.
Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy kaikki evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Käytämme evästeitä, jotka liittyvät sisällön latautumisnopeuteen. Vierailijan henkilötietoihin liittyvää dataa ei evästeillä kerätä.