Viimeisimmät

Hävikkiviikko vko 37

9
syys
2021
Kuinka huomioimme hävikin minimoimisen?

Antell Ravintolakylä

  • seuraamme aktiivisesti lounastajamäärää ja valmistamme ruuan osavalmistuksena
  • myymme esillä olleen lounastuotteen hukkaruokalinjassa lounaan jälkeen
  • tarjoamme seuraavana päivänä ruuat mitkä eivät ole olleet esillä linjastossa vaan jäähdytetty asianmukaisesti
  • tarjoamme aiempien päivien jälkiruokaa ekstrana mikäli sitä on jäänyt
  • viestimme Hellan digiscreeneillä lautashävikin määrää
  • hyödynnämme esimerkiksi lämpimän kasvislisäkkeen käyttöä salaattipöydässä mikäli sitä jää yli

Kuinka lounastaja voi vähentää hävikkiä

  • ota ruokaa sopivasti ja hae lisää mikäli jää nälkä
  • kurvaa lounaan jälkeen hukkaruokalinjaan – myymme hukkaruokalinjassa myös täytetyt leivät ja muut kahvilatuotteet mitkä ovat jäämässä hävikkiin
  • päivitä ajoissa kokoustarjoilujen osallistujamäärä oikean kokoiseksi tai/ja vie ylijääneet tarjottavat kerrokseen muiden herkuteltavaksi

Jaa uutinen somessa

Viimeisimmät

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy kaikki evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. 
Käytämme evästeitä, jotka liittyvät sisällön latautumisnopeuteen. Vierailijan henkilötietoihin liittyvää dataa ei evästeillä kerätä.